dimecres, 25 de maig del 2011

Local nou, per a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzhèimer, a Palma

Fa pocs dies que el president d'AFAM -Associació de Familiars de Malalts d'Alzhèimer de Mallorca-, Guillermo Ramón, informava els socis sobre el canvi de seu social de l'entitat, que actualment es troba al carrer de Fra Juníper Serra 6, al barri palmesà de Son Armadams.

Feia al·lusió a la minva d'aportacions econòmiques per part de les administracions públiques i a les diverses disposicions legislatives vigents sobre els serveis socials, com a causes que obliguen a millorar i disposar d'un ventall ampli de serveis i d'espais adequats per romandre al corrent d'allò que indiquen les lleis.

Diu el president que les circumstàncies actuals situen l'associació en un escenari nou, que reclama com a element prioritari un canvi de local per a l'associació.

Informa que, després de fer-ne una recerca minuciosa i acurada, s'ha arribat a trobar un local que reuneix les característiques adequades per a dur-hi a terme la labor projectada. Un local que es troba situat al carrer Rector Petro 27, al barri palmesà de la Soledat.

S'ha fixat el darrer dia d'aquest mes de maig de 2011, com la data d'inici de les activitats habituals en aquest local nou.

El president d'AFAM agraeix la col·laboració i l'interès mostrats envers aquesta labor tan fructuosa que s'hi desplega, com a entitat social sense afany de lucre, atenent persones que pateixen la malaltia d'alzhèimer i atenent també l'entorn familiar que les envolta.

Tant de bo que l'entrada en aquest nou local, el quart al qual accedeix l'associació des que va ser fundada l'any 1994 a Mallorca, redundi en benefici directe de les persones afectades i en benefici de la col·lectivitat en general.

No s'ha d'oblidar que es tracta d'una associació creada a Mallorca l'any 1994; declarada d'utilitat pública l'any 2006; dedicada a tractar de la millor manera possible l'alzhèimer i altres tipus de demències, progressives i degeneratives, que destrueixen irremeiablement la memòria, el pensament i la conducta de les persones afectades; duita per professionals i per gent voluntària que hi fa les seves aportacions diverses; abocada a difondre pertot arreu els efectes i les conseqüències, però també els avanços i les prestacions que incideixen directament en el món de les demències a la nostra societat, orientant-se sempre cap a un futur millor...