dimecres, 4 d’octubre del 2017

Futur de les pensions de jubilació a partir de l'any 2019

Divendres, dia 6 d'octubre, la Plataforma d'associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca, dins la qual s'integren Jubilats per Mallorca (JxM), comencen les «Caminades en defensa de les pensions públiques de jubilació», amb una temàtica que no només afecta gent major, sinó també gent jove. 

Per això s'hi convida tothom a participar-hi, sobretot, aquelles persones que s'han de jubilar a partir de l'any 2019.

S'inicien davant l'Ajuntament de Manacor, a les 9:30 hores, per anar llavors fins al local de l'STEI, al carrer de Juan de la Cierva núm. 2., on s'ha de projectar un vídeo i fer-hi una xerrada, abans de partir cap a Petra...

El primer dia, divendres 6, es preveu de recórrer el trajecte que va de Manacor, passant per Petra, fins a Sineu.

El segon dia, dissabte 7, està previst anar de Sineu a Costitx i de Costitx fins a Inca.

El tercer dia, diumenge 8, s'ha planificat sortir d'Inca cap a Lloseta, Binissalem, Consell, Santa Maria i Pòrtol.

I el darrer dia, dilluns 9, de Pòrtol cap al Pont d'inca, d'on arranca la marxa organitzada per CCOO i UGT

Es tracta de fer, durant quatre dies seguits, unes caminades de denúncia i de desfeta de les mentides que comporten les polítiques que fa el Govern d'Espanya, i que resulten molt perjudicials per al sistema públic de pensions.

Unes caminades de denúncia que no solament van dirigides contra els polítics que fan unes lleis que duen a fer-lo caure en fallida irremeiable, sinó també contra la caterva de lladres que volen privatitzar-lo i la munió de mentiders que diuen que no queda altre remei que haver de retallar les pensions d'ara i les de més endavant.